Lomo Wave ! By Miraa Hussin & Amer C .



Assalammualaikum w.b.t , semua :) Haa ? Dh tengok banner kat atas nieh ? comel kn ? Sebenarnya Najla nk masok GA ! *huhu . tengah excited ,   Dah lama Najla cari GA yg baru , tapi tak dapat cari :(  Semua yang lelama unya , Tapi , Allah memberikan Najla  ilham supaya singgah dekat  Blog Kak Una . Ya , Najla masatu ingat nak berblogwalking , So , Bila masuk aje blog kak Una yang omel uh , Najla ponn senyum nampak gigi . Bukan nampak gigi jea =P Nmpk gusi pun ada ! Alhamdulillah , Dapat gk jumpa GA nieh .(dlm hati ) Terima kasehh kak una , sebab masuk GA tuh dan kebetulan Najla memang tengah berlari-lari ... Berwalking-walking ..... Terlompat-lompat .... Ber-sweat2 ... hujan pon najla tetap nk cari ! *acah aje* 
Hehe , btw .. Tengs kak Una , Haa ? Nak serbu blog kak Una ? Jum-3 , nah , linknya ! Blog Kak Una yang Comel - Omel ! <<< Okeh , terima kaseh juga pada Tuhan ,  sebab memberikan najla ilham untuk singgah ke blog Kak Una , :) Najla harap , Najla menang . Najla pon doakan korang menang , dan Kak Una menang , :)
Insyaalah , Najla menang :) Najla memang nk sngd lomo tuh ,
GA itu dibuat oleh , Kak Miraa Hussin & Amer C . Mengikut syarat-2 yg adew kat situh , Najla dh Follow dan Like page diorang :)


Syarat-Syaratnya :)


  1. Wajib untuk follow blog Miraa Hussin and Amer Corner
  2. Like fanpage kami berdua. Boleh tengok kat tepi blog kami berdua ataupun klik je button like kat atas tu
  3. Copy paste code tu dekat entry korang
  4. Ambil banner bawah ni then letak kat sidebar korang
  5. Pastikan korang bagi link penyertaan bukan link blog
    Hai awak , jumpa lagi ya ? Dh tengok syarat2 kat atas ? Nak masok ? Just tekan Banner dekat sidebar Najla okeyh ! :D dan , lagi satu ! jgn lupa 'follow' dan 'like' page diorang kat FB ye :D

  6. HADIAH UNTUK PEMENANG BERTUAH
    • 1st top referring site = Waterproof Lomo with films 
    • 2nd top referring site = Waterproof Lomo with films
    • 3rd top referring site =  Waterproof Lomo
    • 4th place = RM10 topup
    • 5th place = RM5 topup
    • 5 lucky winner = RM3 topup

      Haa ? hadiah dia lomo ! Best kn ? Okey , ini jea yang najla mampu nk tunjuk kat korang , hope korang menang , saya pon menang !

    OK , NAJLA RASA SMPAI SINI JEA YA :) OKEY , BUBYE . WASSALAM SEMUA !

Comments