Cik Lyeen's Giveaway

لسّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Hai hai hai, Najla tulis entry lagi..

Hai dan selamat sejahtera kepada semuaaa hamba Allah. hehe. Najla nak join giveaway ni. Rajin pulak nak join2 ni. Tahulah cuti sekolahh. :) Budak2 online berleluasa di muka bumi ini. Orang dewasa pulak kerja!
-_-  Najla baru je tadi di tag oleh seorang saudari yg bernama kak ASYAA ! Cantik orang nyeww ^^ hihi.

Ok. Najla nak tiru sikit ayat cik lyeen ni.. Takmau taip berjuta-juta perkataan. Jum terus pada motif.. Yeyeahh! hehe.


Click banner ni kalau nak join!

Ok. seperti yg diminta cik lyeen, puji lew sikit banner ni kan? Okay, This banner so cute like Cik Lyeen, pretty, beautiful, adorable, so great and macam2 lah! Najla tak bodek najla ikhlas :) lagi2 rilakkuma tu!

Najla tag siapa? 

  1. Puteri Najwa aka my friends.
  2. Liyana Fauzi
  3. Wan Nabihah Razak aka Le Miss NR
  4. Cik Ayu
  5. Faqihahhusni
  6. Cik Pinky aka Gadis Merah Jambu aka Kak Aisyah aka Si Comel aka Si Cinderella. eh.. terlebih pula.. >.<
psst~ Najla tag orang ada yg guna fb ada yg guna blog!

Semua syarat Najla dah ikut :) Najla nak sangat kalau terpilih sebagai pemenang. Sepanjang Najla jadi blogger, tak penah2 dapat -_____- Takpelah, Insyaallah yg ni teringin sangat nak ada hadiah. Tak kisah 1 hadiah pun jadilahh. Kalau bagi gula2 pun Najla terima :3 hehe. Najla pun minat hadiah2 yg cik Lyeen & sponsor2 sekalian! Bolehlah bagi kat akk Najla yg memang suka tudung2 macam tu ;) Okay, yg lain selamat bergiveaway! Najla betul-betul suka giveaway ni tu yg najla join. Najla takkan join sebarangan. Mesti ikut hati ni kalau teringin atau tidak. hakhak. Ok. Bye! Wassalam...


Comments

  1. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog mira pula http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama . Blogwalking sambil follow . Jom ke blog Hanis pulak .

    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

    ReplyDelete
  6. hai awak.. saya datang dri segmen yg sama.. jemput ke blog saya..
    http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. jemput join :)
    http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-disember-2012.html

    ReplyDelete
  8. waaah ! nice blog !!!!!

    drop here...
    hehe...jom drop comment di entry sy pula? kalau sudi la.. ^_^
    btw,good luck ^_^

    http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum , Hi ! dari segmen yang sama . done follow your blog , niceeeeee sangat ! ^_^

    http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    sila lah komen dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  11. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    saya tag awak

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  14. salam..^^ datang + follow dari segment yang same kump 9..
    Jom singgah ke blog saya..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. Datang dari segmen yg sama..jom datang blog kita pulokk~ http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. wawa datng tambah jumlah komen di sini.

    Jom join ga ni pula
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/12/little-giveaway-by-tiha_19.html

    ReplyDelete

Post a Comment

لسّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sila komen dengan baik kerana Allah sayang orang yang baik :)