Segmen : Jom BW sambil Follow !

Hai :) Najla nak join satu segmen ni.. Harap semuanya berjalan dengan lancar!

click link atas ni untuk join ok :)

1. Buat satu entry tentang Segmen "Jom BW sambil Follow sampai Lebam" .

2. Tempek banner tu

.3. Letak link entry korang kat bawak kotak komeng ni -*link entri taw bukan link blog

4. Terakhir follow lah blog - Macam biasa ,semua peserta akan difollow back weh*

Najla dh join! korang bila lagi? Cepat! -___- Kata nak tingkatkan follower? Inilah caranyaa :p
Hehe. Bye~ Wassalam..

Comments

  1. dah follow...selamat berkenalan...^___^

    ReplyDelete
  2. YANIE datang dari segmen yang sama :] jemput ke blog saya yerr awak :)saya dah follow awak sekali :)
    http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..

    Wan datang dan follow sini dari segmen yang sama.. Jemputlah datang blog wan dan rajinkan tangan untuk follow sekali :)

    http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. bw sini :)

    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  5. Dri segmen yang sama. followed u, follow me back, (^_^) http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. reena singgah sini..dari segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. salam, hi awak, jejalan sini jenguk2 awak. btw, salam kenal yup! done follow here ;)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama..

    http://ceriteramissnurdeelaa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete
  9. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    done folo. selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama..done follow!!

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  11. datang pelan-pelan kayuh dari segmen yg sama ^^

    http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yang sama ^^V

    http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sebijik hehe

    http://dingraphic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama. done follow awak follow larhh saya balik yea? :)

    http://mielalula.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. Hai.. hehehe.. dari segmen yang sama.. i pollow u dear ^^

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yg sma. Done follow awk.

    http://raarocherr.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. salam..sy datang dr segmen yg sama..
    jemput dtg ke blog sy ye..:-)

    http://www.ctfarahcomey.blogspot.com/2012/12/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  20. Hai datang dari segmen yang sama :) meh meh jenguk kita balik http://ernyynuraiman.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

لسّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sila komen dengan baik kerana Allah sayang orang yang baik :)