Freebies : Cute Header Ribbon Diary

لسّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Salam sejahtera.

Assalamualaikum ^.^ eh, najla ada buat header yang comel untuk korang tau. Bukan apa, doodle yang comel-comel banyak tersimpan kat dalam file. Daripada simpan lama-lama macam jeruk, lebih baik najla buatkan untuk korang. Tapi najla buat ni ikut taraf muka doodle tu. Kalau muka happy, tulisan kat bawah tu najla buat lain. Kalau doodle muka sedih, najla letak tulisan kat bawah tu pun lain. Ada tahap kanak-kanak ataupun dewasa. hehe.












Oh, ambillah yang mana awak suka okey? ^_^ Tolong jaga baik-baik sebab ribbon tu najla yang lukis.. ok. tahu.. buruk -_- tak payah nak cakap.

#Thank you!#

Comments

  1. cantik :)

    jemput join contest dari saya,banyak hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete

Post a Comment

لسّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sila komen dengan baik kerana Allah sayang orang yang baik :)