I don't know what to titled it

SALAM UKHUWAH FILLAH ^_^
Hai. :)
Bersyukur kepada ilahi. Saya masih boleh bernafas dan bangun daripada tidur seperti biasa. Amin...
Alhamdulillah, sekarang Najla dah sihat. Batuk yang berleluasa pada musim jerebu sudahpun pergi meninggalkan tekak, selesema yang tidak sembuh selama 2 minggu juga sudah hilang entah ke mana, tekak najla yang berwarna merah darah kini sudah pulih seperti sediakala. Alhamdulillah lagi sekali!
Even UPSR dah nak dekat, tetapi hati ini masih bergedil untuk menaip entri. Entah. Mungkin risau dengan traffic blog yang semakin hari semakin menurun dan menjunam. Ceh, pasal pelajaran awak tak risau ke cik Najla oi? Ish, siapa tak risau? Hari-hari kena study tau. :P
Sejak akhir-akhir ini, Najla sangat gila dengan baju yang cantik. (Erghh, tapi saya bukan memboros.) Maksud Najla, Baju yang terkini tetapi labuh, tak ketat kat pinggang dan wawwwww! IANYA SANGATLAH CANTIK. Online okey :p tak mainlah Pavilion. (Eh, ini namanya mintak kaki) 
Dan paling WAWWWWW lagi, ibu Najla dah benarkan untuk membeli-belah di kedai online tu. Harganya murahlah juga. TAPI! Baju itu untuk raya tahun ni.. See! Tak sangka tahun ni, tercatat dalam sejarah keluarga, INI FIRST TIME najla bakal beli baju blouse untuk raya. Oh, dalam benak dah terbayang-bayang  Najla sedang pakai baju itu! Dengan kasut wedges cindy. SANGAT DAEBAK. Oh. okey. Tahu. Berangan. grr.
Okey stop. Ini bahagian sekolah. 
Eh, malaslah nak cerita. :p

Ini bahagian Tips kejayaan Imam Muda Azhar. 

Terima kasih sangat-sangat kat Kak Ain sebab bagi tips yang berguna ni. Alhamdulillah, hampir setiap hari Najla buat. ^_^

Kak Ain ni lah satu-satunya akak najla kat fb. Kak Ain selalu nasihatkan najla, belajar rajin-rajin. 
"buat betuii2 tau , upsr nnti ." haaaa i like this. Inilah kata-kata yang kak ain beri kat najla. 

Najla kenal Kak Ain ni dari dunia editing. Tahu tak tu apa? Haa if tak tahu jangan ambil tahu :p Alah, yg edit-edit bagai tu. Editing kat ain pun hebat tau! Cantik kak ain edit :) 

Sampai sekarang, najla kawan ngan kak ain. Kawan alam maya yang selalu memberi najla dorongan. Bila chat ngan kak ain ni, mesti taknak berhenti. Tapi disebabkan tetiba running man muncul kat depan tv  terpaksa berhenti chat jap. kuikuii. 

Dia selalu buat najla ketawa walaupun chat. Hebat tak? Selalunya chatting2 ni perasaan takde sangat. Tapi bila chat ngan kak ain tak habis-habis najla sengih sorang2 depan laptop. Ahaa XD

Oh ya. Intro?
Namanya Nur Ain binti Ismail yang sangat bambam lagi comel rasa macam nak cubit je pipi dia itu. (Fuh, panjang nama.)

Duduk di Putrajaya.
Sekolah di SMK Putrajaya Presint 9 (2)

Umur? Tanya kak ain :p ahaa.

Ermm. wajahnya? Rupanya?  Kecomelannya? Ketembammbammnya? xD
Najla rasa tak elok letak gambar anak orang sesuka hati ni. Orang comel and cantik mana boleh letak gambar kan? Itu pun aurat juga. Kita simpan elok-elok muka  yang cantik tu dan simpan untuk suami. Tau tau? :) 

Blognya najla tak jumpa. Mungkin kak ain privatekan untuk keselamatan. 

Okey. Boleh najla undur diri dahulu? Bye. Wassalam. Insyaallah, entri yang akan datang cerita yang lebih menarik.

Ahhh, bila nak chat ngan kak ain ni? -.-

P/S : Esok, (Sabtu) 29 Jun 2013 najla dan keluarga akan bertolak ke Kuantan. Tujuannya ialah untuk jenguk my big brother kat Politeknik sana. My father and mother belikan abang note book. Esok nak kena bawa gitar, buku add math yang abang suruh bawa dan barang yang lain. Doakan kami selamat sampai ke sana!

P/S 2 : YA ALLAH, HARI INI RUNNING MAN! Nasib baik ingat. Alhamdulillah. ^_^ 

Pinjam masa korang kejap untuk tengok video about islamic ni. Takkan tak boleh? Video from Aisyah Shakirah Suhaidi.

Comments

  1. Assalamualaikum. Najlaaa. hihi , apalah naja nih. btw , nice entry. :3

    ReplyDelete

Post a Comment

لسّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sila komen dengan baik kerana Allah sayang orang yang baik :)