Blog saya bertukar pakaian lagi!

cutesecrets:

Follow c u t e s e c r e t s for more cute photos ♥
Oh i am very happy XD
Annyeong :D 
Eh dah pukul 12 malam? So maknanya hari ni hari Ahad!
(Baru je tengok jam. terkejut tau edit blog sampai tak sedar dh terlarut malam.)

And yeahh, puas hati dapat edit blog hari ini juga.
Nak buat simple simple macam lagu Super Junior tu je..
And header tu mungin najla dapat idea daripada blogskin yg selalu sangat letak picture korea yang comel-comel sampai nak mati tu :3 *actually najla tak guna perkataan mampus eh* 
Terima kasih khamsamnida xie xie thank you very much much much arigatou lah kat unnie-unnie (Najla asyik ngigau nak tulis unnie je semenjak kawan2 najla kat sekolah selalu bercerita pasal panggilan akak, ahjumma laa) Ok. sambung balik.....unnie yang super-duper tentang blog ni. 
Ohye, kalau nak tahu siapa bole cari kat bahagian sidebar najla yang tulis 'Big Thanks' tu okey? :)

Cuba comment sikit, cuba tengok kotak komen najla! *code comment tu from kak wana so tolong jangan buka page source ni dan kalau nak boleh pegi blog kak wana.*

about the url, najla tukar ke http://bungadarikayangan.blogspot.com. Dah lama kot tukar. Seminggu yang lepas.. okey tak okey tak?

Oh hari isnin (23 Sept) sekolah najla ada buat Program Lawatan Sambil Belajar kat KL. Wah, tak sabar ni nak percik air kat kawan-kawan! (Jahat sungguh diriku) Lepas najla bergumbira baru najla buat tuto tauu. Insyaallah!
Papai, Assalamualaikum.
Tq for your reading

Comments