Wewww~ finally they released me.. After 8 months wewww really2 crazy

SALAM UKHWAH FILLAH ^_^
Amboi tajuk post ni melampau!

Ohh, maaf. Terlupa nak perkenalkan diri ini.
Nama saya _____ _______ binti _____ .
Lahir kat Australia k :) *Teeeeeeeeet* 
Fuhh~ nasib baik blog ni belum berhabuk.

MUNGKIN HANYA ENTRY YANG PENDEK.

Saya nak bgitahu yang akhirnya selepas 7 tahun bersekolah dan belajar, Alhamdulillah rupanya saya bakal mengambil UJIAN PENCAPAIAN SEKOLAH RENDAH bagi tahun 2013. Syukur ke hadrat ilahi :)

6 tahun, PRASEKOLAH .
-Budak hingusan tak tahu apa-apa.
-First datang sekolah tu apa lagi nangis lahh.
-Tetiba jumpa kawan
-Akhirnya sudah biasa
-Belajar ABC dan blablabla
-Satu persatu Tuhan fahamkan
-Photoghraper dtg sekolah, letak wallpaper rak buku, muka bersolek, pakai topi ijazah dan 1,2,3 cheese!
Bila teringat balik masa 6 tahun kan. Sedih ahh. Ada kelakar ada pelik-pelik. Macam-macam. 

tahun 6, calon upsr .
-Datang dengan motif
-Motif yang ingin mencapai 5A
-Berusaha belajar semula
-Heii, tahun 6 kawan-kawan lagi gila2 drpd masa 6 tahun dulu.. hoho tak mainlah 6 tahun dulu main masak2.
-"Aku nak upsr tahun ni kan, so buat yg terbaik."
-Ehhh? kejap nyaa dah genap 6 bulan
-Kemas dewan, gelabah, tapi yakin dengan diri kita, Dengan bantuan ALLAH SWT, dorongan ibu bapa, rakan-rakan serta USAHA KITA. INSYAALLAH, berjaya.
Alhamdulillah. Exam upsr ni saya boleh jawab dengan tenang.
Tq Farah cause selalu bagi dorongan eh! (henryalways.blogspot.com)
Lalu je dekat meja Farah mesti ada perkataan 'FIGHTING' !
Okey sampai sini je ehh. Esok nak rehatkan minda. Esok cuti yeahhhhh!

Bye, Wassalamualaikum.

Comments

Post a Comment

لسّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sila komen dengan baik kerana Allah sayang orang yang baik :)