NEWS OF MYSELF THESE DAYS ^_^

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
 Assalamualaikum.

aesthetic, flowers, and tumblr image
It has been a while since I write and update posts. I don't know why, I happened to through such hectic days and to be honest you can consider that I'm busy with school and yeah there are so much things I wanna do and keep trying to do so at this moment blog is not my priority. :) Few times I have wanted badly to write something in my blog like want to tell and express all things that popped out in my head but surely couldn't find any suitable time and when at the same time my brain keeps remind and recall the list of homework I still haven't done + whats topic that has become an ugly to me + latest korean dramas I couldn't catch up wahahahahahahha + all comebacks of  kpop + news of bangtan + how much money I hv spent but howww can it flew all the way just like thattt omg today's worldly is so pricey i am innocent + struggle to sleep sufficiently + dilemma between homework or drama first or just get rid all works + wheres food wheres food + am I improving myself today + why things sometimes do not go well + my heart, it is aching here + can you cure it + bcoz the smile you give me makes flowers blooming + but you have no idea ah choo i feel like sneezing when I see you there are many things I wanna tell you my lips tickles its hard to hold it back.

ugh, funny pictures, and every morning image
ok done introduction :) 
Those are only a few from my mind. I think if you could open the window of my thoughts I bet you would see so many worries and 10000000000000000000001 concerns I hide all there. Thats one of main reasons why I stop writing anything here and was not as active as 3 years ago.
Image result for spring day bts gif

Even with blogging, theres a lot of efforts I have to pour onto. Apa lagi kalau kerja sekolah, things regarding studying.Seriously aku cakap. Belajar memang susah, Siapa yang pernah cakap senang? Banyak usaha nak kena taruk kalau nak achieve apa yang kita nak. Lagi-lagi aku, seorang yang sangat lambat nak catch up, often blur and biasanya topic2 pelajaran yang susah2 once cikgu terangkan, that time tu I'm still under confusing. I need to revise after that by myself than I would finally get what it is about. Since now I'm officially 16, which puts me in form 4, taking Science and Arab courses simultaneously is obviously challenging. Bearing elevent subjects on my back is crazy enough like why I am too brave taking the risks. However, I trust Allah, I believe in myself, I can through this.  He knows we are tired, He knows we are suffering. But know that Allah never put us in a situation we cannot handle. Allah knows while I'm not. Ibu cakap, yakinlah dengan Allah. Ini yang Dia tunjuk, maka jalanlah disepanjang laluan ini. Kalaulah ada lopak-lopak air, batu-batu kerikil, ranting dan duri, jalan yang meretak atau mungkin jambatan yang terputus sekalipun, percayalah bahawa Allah sentiasa ada untuk kita. 

ARGHHHHHHHHH PENAT . :'(

But to be honest, penat2 pun, aku pun pelik macam mana la aku ada banyak masa berenjoy lebih daripada belajar. Procrastinate tak habis-habis. Ada kajian mengatakan bahawa orang selalu berlengah-lengah atau tangguh-tangguh ni sebab stress. Bila stress, kita akan cari masa atau lebih tepat gunakan semua masa yang ada hanya untuk release tension. Tapi, so far, pendapat aku, bukan sebb stress sebenarnya. Tapi mungkin sebab kita tak happy dan enjoy dengan perkara yang kita kena buat so sebab tu wujudnya rasa malas dalam diri. Betullah, kan? Kalau kita rasa suka sangat-sangat dengan one thing ni, dah lama dah kita selesaikan. Enjoy things make the less pain. Tak kisahlah kalau benda tu kita suka sangat, lautan api, gunung setinggi tujuh petala langit pun sanggup redah. Tapi kes aku, kalau hampir setiap masa asyik nak procrastinate, adakah bermakna semua ini don't make make me happy at all? hmmmm ntah

Kadang-kadang susah tau. Banyak kali dalam hati ni, dalam kepla ni, ingatkan... "najla, jangan tengok drama, gi study sana shuh shuh"

Tapi akhirnya drama korea jugak yang aku hadap.

kdrama, strong woman do bong soon, and dorama image

Kadang-kadang, berperang lagi dalam kotak fikiran, "najla, lepas makan, terus naik atas, buat hw,"
Tapi yang peliknya movies juga yang aku tersangkut....yeah sampailah habis. bila naik atas, ingat nak buat la benda yang tangguh, tapi rasa penat sangat. so.. hahah xD

cell, daddy, and movie image
Miracle In Cell No.7 {obligatory to watch this)
The saddest movie I've ever watch in my entire life. It is happy ending but hmm no no actually at the same time its pitiful tbh. I couldn't stop crying, my tears kept falling. The one which is the most meaningful, beautiful and has so many moral values that totally could change us to be a better child towards our father.  Yas, I just watched this movie because of EXO and recently I got to know that BTS is also recommend this. Seriously I can tell you if there is people who didn't crying while watching this well-made film, I bet she or he might be someone so cold-hearted? By the way, I ranked this no.1 of all movies. Because I like sad movies, kowt? haahhahha apa-apa je la

quote and soul image

Ehem tapi phone aku hanya ada satu game sahaja. itu pun dimain sekadar bertujuan menghappeningkan suasana yang seteghesss.
Yang lain; Whatsapp, Instagram, Carousell(because I like window shopping), Arabic learning, Korean learning, BTS ARMY Amino(for briefly and slightly news of bangtan so this is kinda very very veryyyyyyyyy important), Tide app(use this, for me, its just ok-ok la for our study), Music for study (have many genres that can make us focus more so this not bad), Pomodoro app (I love this app the most. Is set until 25 minutes for doing your studies/ works and after 25 minutes pomodoro clock will ring and we can stop for awhile which is 5 minutes to rest. after that, continue and pomodoro will definitely helpful because it tends to keep us focusing and using every single of minutes to have our work done), TOEFL / Essay app (even though I don't take toefl hahhaahha but this still lit and extra) and done. Tu je kot. Serious tak ada filter app atau games yang lain sebab aku cepat bosan dan aku tak pandai nak selfie okbye. Actually, lagu-lagu dalam playlist aku 90% adalah korean songs. Aku tak tahu la, tapi bila aku dengar lagu korea, semangat aku membuak-buak hahhahahaha tu yang aku selalu bukak lagu korea while study. It provens that listening to rhythmic music while studying is more helpful and bring student to focus in learning more than listening to the classical ones.

Image result for spring day bts gif

Jangan risau. Now aku dah kurang ambil tahu pasal BTS sikit. Sebab tak ada masa pula nak fangirling ni. Nevertheless, I'm still a part of BANGTAN-ARMY family. Album YNWA pun aku tak beli... Aku rasa lebih baik beli buku. Nak tau tak satu cerita hahhahahaha dua hari lepas ayah baru je bagi duit belanja untuk aku. Duit belanja tu biasanya memang habis sebab as soon as dapat je, aku akan beli barang keperluan macam buku, stationary, belanja untuk makan kat sekolah dan something else yang mungkin aku kempunan nak beli. And semalam juga lepas keluar dari POPULAR, ha. ha. ha. Serious duit aku dah kering. Sikit yang tinggal pun tak ada. Buku memang mahal, eh? Kalau aku tak succeed exam akan datang ni.... tak tahu la. -_-

Owh jap lupa nak cakap. KALAU MALAS SANGAT NAK BUAT HOMEWORK/STUDY,  LISTEN TO NOT TODAY-BTS. I swear it helps giving me energy to stay up night. And the lyrics tho its not just a normal song. Its extraordinary. I don't get it why there are so many who do not like BTS, but still take their songs as good things okay. Btw I'm no hating other kgroups. :) I'm supporting others as well.
Click the CC. This is very inspirational and at the same time motivates people to not procrastinate lol hahhahahhaha yeah this song is TRULY FOR SOMEONE LIKE ME I do really need motivation.

SPRING DAY-BTS is also another word of ethereal. Go listen to it :)

Alhamdullillah for everything. Jangan pernah hesitate dengan janji Allah. Kalau kita trust dengan Allah, semua will be fine and apa yang berlaku kita takkan kisah dah. Dan antara kejar dunia dengan Allah, mana satu kita akan pilih? Tanya diri sendiri.

Thats all from me. yeah like after 1 year? no maybe a few months kot. Next entry if ada cerita yang aku mahu kongsikan, Insya-Allah, masa itu akan dicari untuk mengukir kisah di sini lagi. Ramadhan is around the corner, jangan buat2 tak tahu bagi sesiapa yang tak gantikan puasa lagi. May Allah ease us Insya-Allah. EXAM NAK DEKAT NI NAJLA MASIH DILEMMA NAK STUDY MANA SATU DULU NI

Byebyeeeeeeeeeeee :) Assalamualaikum.

"And if you know me, it means you see me(my true selves)." - me

Image result for bts not today gif


Comments