Skip to main content

Posts

Seriously kena baca!

Tips untuk pelajar supaya elak jatuh suka pada seseorang

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
 Assalamualaikum.

Haiii. hihiihih okay. Sejak menjak ni memang malas tau nak tulis entri. sedangkan aku main polis entry lagi... hahaha, nak buat macam mana kan kena ikut mood. Ni cuti seminggu barulah mood suram-seram-gigih-study ni bertukar kepada mood berbunga-bunga matahari kalah mat bunga yang gatal pikat perempuan kat pasar ikan tu. Bosan tau duduk rumah, sibling semua tengah gigih gila belajar kat tempat lain buat assignment tu ini padahal aku rilek saja duduk rumah bagi ikan makan sambil layan Kpop. Hahahhaaa rasa nak duduk asrama lah kalau begini :')

Apa yang aku nak membebel kali ini, tips untuk elak suka/gila bayang/angau/meracau/mental/jatuh cinta/jatuh suka/jatuh sayang/jatuh hati/jatuh longkang dan jatuh tangga!

Maaf ya Najla minta maaf sangat awal-awal dulu. Bukannya bermakna menghalang untuk ada rasa suka antara satu sama lain, tak. Memang tak. Rasa suka itu memang fitrah manusia. Sealim-alim orang itu pun, ad…

Latest posts

Why I stan Bangtan Boys

Majlis Aqiqah Muhammad Adam Ziyad